Pomoč kupcem

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

Naročila in dostava

Naš cilj je vsa naročila odposlati še isti delovni dan, v kolikor boste naročilo oddali do 16.00 ure se bomo potrudili paket odposlati isti dan, pričakujete pa ga lahko ža naslednji delovni dan. Najkasneje pa je paket pri vas v roku dveh delovnih dni.

Pri Brisalko.si smo se potrudili in dostavo delno krijemo mi. Strošek dostave znese samo 3,90€, za vsa naročila nad 50€ pa je dostava brezplačna.

OBVESTILO: Paketne Trgovine BS PETROL vam od 1.4.2019 dodatno zaračunajo storitev vročanja paketa v vrednosti 0,45€ na paket in storitev obdelave odkupnine 1,05€ na paket.

Pri Brisalko.si smo se odločili, da 14 dnevni zakonsko določen rok podaljšamo na kar 30 DNI. Tako zelo smo prepričani, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 30 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar.

Vsi izdelki naročeni v enem naročilu bodo pakirani skupaj in poslani hkrati.

Ker nudimo ogromno število izdelkov in sodelujemo z različnimi podjetji imamo tudi različne datume dobave, zato smo vam omogočili, da pod izdelek v kolikor ga ni na zalogi vpišete vaše podatke in ob prihodu izdelka vas bomo takoj obvestili.

Kurir vam paket dostavi na dom, vi pa mu ob prevzemu paketa plačate. V kolikor vas ni doma vas kurir obvesti in dogovorita se za ponovno dostavo lahko pa vam kurir pusti paket na najbližjem OMW servisu ali Parcel Shopu.

Paket lahko plačate z gotovino (brez provizije) ali z kartico (pri plačilu s kartico si GLS zaračuna strošek bančne provizije v vrednosti 1,5 % od zneska odkupnine). Pri plačilu z gotovine pa tega stroška ni.

GLS Slovenija sprejema kartice BA, ACTIVA, MAESTRO, MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON in AMERICAN EXPRESS.

Enostavno, paket lahko plačate z naslednjimi plačilnimi metodami:

  • po povzetju,
  • plačilo po predračunu,
  • plačilo s kartico.

Večino izdelkov kupujemo direktno od proizvajalcev, tako vam lahko nudimo ugodne cene in najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Vse izdelke skrbno zapakiramo in zaščitimo. V kolikor bi se zgodilo, da bi bil izdelek poškodovan nas kontaktirajte in naredili bomo zamenjavo.

Prodajni program in reklamacije

Pri Brisalko.si  smo prepričani, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 14 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar.

Seveda, skupaj bomo poiskali pravi izdelek in naredili zamenjavo. Pogoj zamenjave je, da izdelek ni bil uporabljen, ni poškodovan in je v originalni embalaži.

Vse izdelke skrbno zapakiramo in zaščitimo. V kolikor bi se zgodilo, da bi bil izdelek poškodovan nas kontaktirajte in naredili bomo zamenjavo.

100% prileganje

Garantirano prileganje vašemu vozilu

Expresna dostava

Dostava na dom v 1-3 dneh

Preverjena kvaliteta

Kakovostni izdelki priznanih proizvajalcev

9+ let izkušenj

Naši kupci nam zaupajo že desetletje

Kupci nam zaupajo že desetletje

Žan U.

Hvala za pomoč in svetovanje pri izbiri ustreznih brisalcev za moj avtomobil. Dostava je bila že naslednji delovni dan, vse pohvale za strokovnost in odlično izkušnjo. Priporočal sem vas tudi sodelavcem in prijateljem.

Tomaž K.

Res dobra podpora, po pomoti sem naročil napačne brisalcev, brez problema so mi naredili zamenjavo. Vse pohvale, naslednjič se sigurno obrnem na vas.

Luka Z.

Enostavna izbira brisalcev in zelo pregledna ponudba. Tudi zelo korektna in ugodna cena glede na kakovost in storitev. Brisalci so bili dostavljeni že naslednji dan.

Poišči ustrezne brisalce