3 koraki – kako pravilno pritrditi brisalce!

Menjava brisalcev nam vzame le nekaj minut, vendar pa moramo biti pri zamenjavi brisalcev pozorni na 3 izjemno pomembne stvari! Na na tržišču je ogromno različnih znamk in tipov vozil, prav tako pa imamo na voljo ogromno vrsti različnih brisalcev, ki se razlikujejo po dolžini in različnih tipih priključkov. Več o tem si lahko preberete o nadaljevanju članka.

  1. Korak: Zamenjava brisalcev

Pred začetkom menjave brisalcev preverimo ali imamo ustrezno dolžino novih brisalcev in pa ali imamo isti tip priključka brisalcev kot je na vozilu. V naši aplikaciji lahko preverite ustrezne brisalce za vaše vozilo, povezava za ustrezen tip avto brisalcev – tukaj.

2. Korak: Nosilec brisalca lahko poškoduje vetrobransko steklo!

Ko odstranimo stare brisalce obvezno odložite nosilec brisalca na mehek del (tekstil, karton, ipd..) kajti ob zdrsu nosilca vam lahko zelo hitro ˝poči˝steklo – nam se je že zgodilo.

Svetujemo PREVIDNOST KO ODSTRANITE BRISALEC, v pomoč vam bo že tekstilna krpa ali pa karton v katerem prejmete naše brisalce.

3. Korak: Pravilna namestitev

Zadnji in zelo pomemben korak, nosilec in adapter morata biti pravilno nameščena oz. se mora nosilec dobro  ˝usesti˝ v adapter.

Na spodnjih video povezavah si lahko ogledate namestitev brisalcev BOSCH na različne oz. najpogostejše tipe priključkov.

Priklop in zamenjava avto brisalcev – VIDEO

Najbolj pogost tip priključka – U

ENOSTAVNO DO NOVIH BRISALCEV LE V 3 KORAKIH

TOP 3 NASVETI O AVTO BRISALCIH:

Popoln vodič: Vse kar morate vedeti o brisalcih za avte!

5 Znakov Slabih in Izrabljenih Metlic Avto Brisalcev

Cenovna primerjava: Je varčevanje pri nakupu brisalcev smiselno?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Poišči ustrezne brisalce