Brisalci Bosch Aerotwin – Nesporni kralj

Testi avtomobilskih brisalcev so ponovno pokazali nespornega zmagovalca med brisalci, ki ˝kraljuje˝ med brisalci že nekaj let zapored. Brisalci Bosch Aerotwin so že po ADAC testu 2010 nesporno zasedli 1. mesto, tako je bilo tudi po britanski reviji Autoexpress 2012 in prav tako je bilo seveda tudi v letu 2017.

Medtem ko se nam med vožnjo na nebu pojavijo črni oblaki je za voznika in ostale udeležence najpomebnejša varnost, ki pa je v deževnih razmerah še kako odvisna od kakovostnih in zanesljivih brisalcev. Slabi ali izrabljeni brisalci nam povzročajo preglavice in obenem tudi ogrožajo našo varnost saj se zaradi nepopolnega brisanja bistveno zmanjša voznikov vidni kot, brisalci puščajo sledi in lise na vetrobranskem steklu ali pa v najboljšem primeru povzročajo samo neprijetne zvoke vse to pa slabo vpliva na koncetracijo voznika.

Avto brisalci test

Pri testih brisalcev je ADAC z vsakim brisalcem opravil približno 150.000 brisanj, simulirali so tudi vpliv UV žarkov (za obstojnost brisalcev), različne klimatske pogoje do -10°C in pa seveda tudi glasnost  med brisanjem. Od leta 2010 zasedajo prva mesta visokakovostni brisalci Bosch Aerotwin, ki omogočajo popolno prileganje na vozilo in pa hitro ter enostavno zamenjavo.

Strokovnjaki so mnenja, da je pri nakupu brisalcev dobro
izbrati kakovostne in zanesljive brisalce, saj je razlika med
kakovostnim in manj kakovostnim brisalcem relativno minimalna. Pri
mcentru smo zato preverili cene in za primer vzeli vozilo BMW serije 3
letnik 2007 (e91)… več o tem

Bosch Aerotwin

Bosch je svojo inovativnost, znanje in kakovost prenesel tudi v segment avto brisalcev zato ni presenečenje, da veljajo brisalci Bosch za ene najboljših brisalcev, če ne celo za najboljše brisalce in so tako tudi prvavgranja na večini vozil.

Prednosti brisalcev BOSCH Aerotwin:

  • popolna učinkovistost brisanja
  • daljša življenska doba
  • nežno tiho brisanje
  • učinkovitost v vseh vremenskih razmerah
  • enostavna zamenjava brisalcev

Bosch Aerotwin brisalci zagotavljajo temeljito brisanje v vseh vremenskih pogojih, ne puščajo sledi in ne pozročajo ˝cviljenja˝.

Dvojna mešana spojina gume v kombinaciji z grafitnim premazom poskrbi za daljšo življensko dobo in nežno tiho brisanje.

Aerodinamičen profil brisalca z vgrajenim spojlerjem in asimetrično izdelani kanali po dolžini brisalca poskrbijo za pritisk z vetrobranskim steklom po celotni dolžini brisalca.

V TREH KORAKIH DO BRISALCEV PO UGODNI CENI

TOP 3 NASVETI O AVTO BRISALCIH:

Popoln vodič: Vse kar morate vedeti o brisalcih za avte!

3 koraki – kako pravilno pritrditi brisalce!

Cenovna primerjava: Je varčevanje pri nakupu brisalcev smiselno?

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Poišči ustrezne brisalce